Nedarí sa vám otehotnieť? Pomáha detox aj pakost smradľavý

Venovať sa párom, ktoré nemôžu otehotnieť, začala lekárka, MUDr. Andrea Steinerová po vlastnej skúsenosti. Postretlo ju totiž niečo podobné.

26.08.2014 06:00
debata (5)
Žena, ktorá má pravidelný cyklus, ešte nemá nič... Foto: SHUTTERSTOCK
tehotná žena, otehotnieť, bylinkový čaj Žena, ktorá má pravidelný cyklus, ešte nemá nič vyhraté. Rozhodujúce je, či sú cykly ovulačné.

“Mala som 33 rokov, keď som sa rozhodla mať dieťa a manžel súhlasil,” povedala pre Pravda.sk Andrea Steinerová. Polroka sa im však nedarilo. Namiesto toho, aby zašla za gynekológom, vyhľadala akupunkturistu, s ktorým mala dobrú skúsenosť jej kamarátka. Tá si prešla peripetiou neúspešných umelých oplodnení a po desiatich mesiacoch očisty pod jeho vedením otehotnela. S mužom, o ktorom jej lekári tvrdili, že je až 90-percentná pravdepodobnosť, že deti mať spolu nikdy nebudú. Nevyšlo im to… Steinerovú akupunkturista prezrel kyvadlom, spravil jej elektroakupunktúrnu diagnostiku podľa Volla. Dostala päť homeopatík a po troch mesiacoch bola gravidná. Bývalú anesteziologičku diagnostika a liečba zaujalo natoľko, že sa sama začala touto cestou uberať. Pomáhať ženám, ktorým sa otehotnieť nedarí a po bábätku veľmi túžia.

K dôvodom, prečo je dnes toľko párov neplodných, patria podľa Steinerovej aj potraviny plné hormónov, ktoré do seba dostávame. “Kuratá sú napchávané antibiotikami a rastovými hormónmi a keď sa robil rozbor vody, zistilo sa, že aj v nej je zvýšená hladina hormónov.”

Žena, ktorá má pravidelný cyklus, ešte nemá nič vyhraté. Rozhodujúce je, či sú cykly ovulačné. K tomu musia byť samozrejme priechodné vajcovody, aby sa vajíčko dostalo tam, kam sa dostať má. V neposlednom rade musí byť v poriadku aj partner. “Sú to často muži, ktorí sa stravujú nezdravo, fajčia a nosia mobily vo vrecku,” myslí si lekárka.

Prioritou je ženu, eventuálne aj muža, telesne aj duševne očistiť a pripraviť na to, aby k otehotneniu a samozrejme aj k vynoseniu dieťatka mohlo bez problémov dôjsť. “Samotné otehotnenie prirovnávam k Veľkému tresku. Stretnú sa dve „neúplné“ bunky, z ktorých vznikne nový život. Aby prišlo na svet zdravé dieťa, musí mať hlavne matka čistý organizmus, dostatok energie a byť pripravená na to, aby to všetko zvládla,” skonštatovala Steinerová. V jej ambulancii to prebieha nasledovne: Klientke premeria energetický stav meridiánov špeciálnym prístrojom a prejde všetky orgány. Dôležitý je stav pečene, obličiek, aj lymfatický systém. Lekárka následne zhodnotí poruchy buď nedostatku alebo nadbytku energie a výsledné hodnoty sa snaží vyrovnať pomocou biorezonančných kvapiek.

V ideálnom prípade by mala Steinerovú vyhľadať každá žena, ktorá plánuje otehotnieť. Prax je však úplne iná. Ženy to začínajú riešiť, až keď sa im otehotnieť nedarí. Steinerovej klientelu tvoria aj tie, čo si prešli opakovanými a neúspešnými umelými oplodneniami. Muži by mali byť prečistení tiež. “Ak telo muža vyčistíme, v priebehu ďalších dvoch mesiacov po očiste už môžeme očakávať zvýšenú kvalitu spermií,” tvrdí A. Steinerová.

Dať telo do poriadku a očistiť ho jej trvá väčšinou asi šesť mesiacov. Počas tohto obdobia, najmä prvé štyri mesiace, párom otehotnieť neodporúča. Až potom, keď je telo čisté a mikrobiálne záťaže ako chlamýdie, trichomonády či parazity odstránené a hormonálny systém zharmonizovaný, je telo dokonale pripravené na otehotnenie.

Aj Steinerová sa prikláňa k odporúčaniu, aby žena, ktorá si praje otehotnieť a nedarí sa jej to, prestala na to myslieť a sex s partnerom si užívala. Na jednej strane existuje zákon príťažlivosti – po čom túžime, to si pritiahneme. Problém však nastáva podľa Steinerovej vo chvíli, keď telo, ktoré na náš sen ešte nie je pripravené, bojuje s mysľou.

O šťastných koncoch sa Andrea Steinerová rada dozvie. Dokonca má zbierku fotografií detí, ktoré sa narodili aj vďaka nej. Medzi šťastné ženy patrí aj klientka, ktorá otehotnela po niekoľkých neúspešných insemináciách. Ďalšia mala zlé výsledky, protilátky proti manželovým spermiám a navyše poruchu štítnej žľazy. A porodila. Najstaršia klientka sa stala matkou až ako 42-ročná.

Otehotnenie sa dá urýchliť aj bylinkovými čajmi. Rakúsky liečiteľ Rudolf Breuss, známy svojou Breussovou diétou, odporúča na neplodnosť pakost smradľavý pre obidvoch partnerov, popíjať aspoň tri týždne. Dôležitá je aj pred a počas tehotenstva kyselina listová v prírodnej forme.

Andrea Steinerová so synom Lukasom. Foto: archív A. Steinerovej
Andrea Steinerová Andrea Steinerová so synom Lukasom.

MUDr. Andrea Steinerová

V minulosti pracovala ako anesteziologička. Vo svojej ambulancii Enerqi v Šamoríne robí elektroakupunktúrnu diagnostiku podľa Volla, úpravu pH organizmu, venuje sa tiež reiki či homeopatii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #ovulácia #akupunktúra #plánované tehotenstvo #neplodnosť #pakost smradľavý