Výživový poradca: Ako trvalo schudnúť a netrápiť sa?

Schudnúť bez diéty? To sa vážne dá? Áno a ak sa tomu čudujete, potom ste asi nepochopili celú komplexnú problematiku trvalého schudnutia a zdravého štýlu života.

19.11.2021 06:00
debata

V nej zohráva zásadnú úlohu spánok, dostatok (nielen cieleného) celodenného pohybu, mentálna hygiena, práca s emóciami, so stresom a, samozrejme, stravovanie. Ide o to, správne si vybrať a nie sa trápiť zbytočnými obmedzeniami, ktoré sa raz aj tak musia skončiť. A čo potom nasleduje? Prejedanie. A kolotoč sa znova rozkrúti… Viac sa dozviete vo videu od výživového poradcu Petra Havlíčka.

Video
Ako schudnúť a ostať chudý? To je otázka! Zodpovie ju Petr Havlíček?

Petr Havlíček (* 1969) je jeden z najznámejších českých výživových poradcov. Je absolventom Vysokej školy poľnohospodárskej v Brne, výživou a zdravým životným štýlom sa zaoberá už od roku 1995. Najviac sa zapísal do povedomia osemročným účinkovaním v seriáli TV Prima „Ste to, čo jete“, mal tiež obľúbený program na Rádiu Impuls, o výžive napísal 6 kníh. K jeho klientom patria či patrili mnohí vrcholoví športovci (Kateřina Neumannová, Roman Šebrle, Petra Kvitová) aj ďalšie celebrity.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravá výživa #chudnutie #zdravé chudnutie #Ide o zdravie #mall.tv