Zdravotníci sa dočkali — dostali odmeny

Aby mali lekári a sestry chuť a energiu starať sa o pacientovi, musíme sa postarať aj o nich. Najmä v časoch keď jedna vlna pandémie covidu strieda druhú.

26.07.2022 00:00
Dovera, pr, nepouzivat Foto:

Zdravotná poisťovňa Dôvera nezabúda na zdravotnícky personál v prvej línii. Už druhý raz rozdala stovku atraktívnych cien lekárom, zdravotným sestrám, farmaceutom, laborantom či pôrodným asistentkám.

Hlavnou cenou v súťaži o darčeky v hodnote 50-tisíc eur bolo 10 elektrobicyklov. Ostatní zdravotníci si užijú kúpeľné pobyty pre dve osoby na Slovensku alebo v zahraničí.

Jeden z kúpeľných pobytov odovzdala zástupkyňa...
Z hodnotného daru od zdravotnej poisťovne sa...
+7Z nového elektrobicykla sa už niekoľko týždňov...

„Všetkým zdravotníckym zamestnancom chceme týmto gestom dať najavo svoju podporu. Oceňujeme ich nasadenie a pokoru, s ktorou zvládajú svoje poslanie. Ich práca je v spoločnosti nenahraditeľná a posledné roky nám to neustále dokazujú,“ skonštatoval Martin Kultan, generálny riaditeľ Dôvery.

Do súťaže Dôvery, ktoré prebehla na jar, sa zapojilo až 7.000 zdravotníkov z celého Slovenska. Podmienkou bol aktívny výkon zdravotníckeho povolania a zdravotné poistenie v Dôvere. Možno je medzi nimi aj váš lekár alebo zdravotná sestra z vášho okolia.

chyba