Do Dôvery za 3 minúty a 100 % online

27.09.2022 00:00
Dovera, pr Foto:

Radi by ste sa prepoistili do Dôvery, ale nemáte čas zájsť do pobočky? Urobte to hneď: stačia vám 3 minúty a mobil s dotykovou obrazovkou. Poradíme, ako na to.

Na zmenu zdravotnej poisťovne ostávajú posledné štyri dni. Prihlášku je potrebné podať do 30. septembra.

Prihláška sa dá vyplniť jednoducho v mobile, kde ju zároveň môžete podpísať. Ako? Prstom. Podrobný návod nájdete v tomto videu.

Pri rozhodovaní o zmene zdravotnej poisťovne je dobré riadiť sa nielen srdcom, ale aj rozumom. Najlepším argumentom sú čísla.

Zdravé zuby

Príspevok 5X30 eur za ošetrenie u zubára alebo dentálnej hygieničky zaviedla poisťovňa Dôvera ešte v roku 2019. Záujem oň každým rokom rastie a do konca tohto roka sa podľa prepočtov poisťovne celková vyplatená čiastka prehupne cez hranicu 40 miliónov.

300+300

Deti do 18 rokov, ale aj ich rodičia poistení v Dôvere môžu dostať 300 eur za lieky alebo dietetické potraviny na lekársky predpis, na ktoré si v lekárni museli doplatiť.

Štvorčlenná rodina môže od poisťovne získať naspäť až 1200 eur. Len v roku 2021 Dôvera rodičom a ich deťom v rámci výhody 300+300 vrátila zhruba 4 milióny eur.

Zdravé oči

Od januára 2022 prispieva poisťovňa Dôvera deťom 50 eur na okuliarové šošovky aj sériový okuliarový rám. Len za prvých sedem mesiacov tohto roka poslala Dôvera v rámci výhody Zdravé oči svojim poistencom už viac ako 315-tisíc eur.

A niečo navyše

Ak sa do vašej rodiny vkradne choroba alebo úraz, pomáha vám grantový program Bojovníci za zdravie. Môžete si v ňom požiadať o finančný príspevok na liek, zdravotnú pomôcku alebo liečbu, ktorú poisťovne zo zákona nehradia.

A čísla? Takmer 1500 žiadateľom Dôvera v rámci tohto programu rozdala už skoro 2 milióny eur.

chyba