Vážne chorému Bruceovi Willisovi robí veľkú radosť rodina. Nádherná fotografia s ročnou vnučkou vezme za srdce

Pred rokom prestal hrať, pretože mu zistili vážny druh demencie. A hoci sa už nemôže realizovať vo svojom milovanom povolaní, Bruce Willis má jedno veľké šťastie v nešťastí.

24.04.2024 06:00
Bruce Willis Foto: ,
Herec Bruce Willis na archívnom zábere z roku 2019.
debata (1)

Bruce Willis sa pýši veľkou rodinou, ktorá ho zo všetkých síl podporuje. Jeho dcéra Rumer teraz zverejnila dojemnú fotografiu dedka a ročnej vnučky v objatí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bruce Willis (@brucewillisbw)

Americký herec Bruce Willis (69) statočne bojuje s takzvanou frontotemporálnou demenciou. Diagnózu verejnosti oznámila hercova rodina pred rokom a pol. Frontotemporálna demencia je neurodegeneratívne ochorenie, ktoré postihuje oblasti mozgu spojené s osobnosťou, správaním a jazykom.

Tento druh demencie spôsobuje postupné poškodenie nervových buniek v prednej časti mozgu, čo vedie k problémom v sociálnom správaní či komunikácii.

Symptómy môžu zahŕňať zmeny v osobnosti, nedostatok empatie, ako aj problémy s rečou a porozumením slovám. V súčasnosti neexistuje liek na túto chorobu, no sú terapeutické možnosti na zmiernenie symptómov.

Rodina na prvom mieste

Bruce Willis vždy dával najavo, že rola otca je pre neho oveľa dôležitejšia ako tá najväčšia filmová rola, čo sa mu teraz vracia. Najstaršia dcéra Rumer zverejnila fotografiu, na ktorej vidno herca s ročnou vnučkou Louettou Isley v objatí. Vnučka pred pár dňami oslávila jeden rok.

„Vidieť svojho otca, ako drží moju dcéru v náručí, je niečo, čo si budem ceniť po zvyšok svojho života. Jeho láska k nej je taká čistá a krásna. Otec, som taká šťastná, že ťa mám, a Lou tiež. Ďakujem, že si ten najmilší a najúžasnejší otec, akého si dievča môže priať,“ poslala Rumer otcovi krásny pozdrav.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bruce Willis (@brucewillisbw)

Dobré vzťahy s bývalou ženou

Hviezda filmov Pulp Fiction, Smrtonosná pasca či Armageddon má s bývalou ženou, nemenej slávnou herečkou Demi Moore (61) tri dnes už dospelé dcéry, spomínanú Rumer, Scout a Tallulah. S hereckou kolegyňou bol Bruce Willis ženatý trinásť rokov, rozviedli sa v roku 2000, napriek tomu dodnes udržiavajú nadštandardné priateľské vzťahy.

Jeho druhou manželkou sa o deväť rokov neskôr stala modelka Emma Hemingová. Páru sa narodili dcéry Mabel (11) a Evelyn (9).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #demencia