Jedlo
Započítava sa množstvo SJ jedla
| Polievka – kurací vývar s rezancami | 250 ml | 1 SJ |
| Polievka šošovicová, šošovica, mrkva | 250 ml | 2 SJ |
| Gulášová polievka, zemiaky | 250 ml | 2 SJ |
| Hovädzí steak s vajcom a zemiakovými kroketami | 80 g | 2 SJ |
| Bravčové mäso s cestovinami a omáčka | 140 g | 5 SJ |
| Francúzske zemiaky | 250 g, 250 g | 5 SJ |
| Karfiolový mozoček, zemiaky | 150 g, 150 g | 3 SJ |
| Lečo s chlebom, chlieb | 50 g, 50 g | 2 SJ |
| Pečené kura s ryžou | 100 g, 100 g | 2 SJ |
| Pstruh na masle, zemiaky | 150 g, 150 g | 3 SJ |
| Plnená paprika, ryža, šťava a zemiaky | 150 g | 5 SJ |
| Králik na zelenine s ryžou | 100 g | 3 SJ |
| Zemiakové knedle plnené údeným mäsom a kapusta | 300 g | 5 SJ |
| Údené mäso so špenátom, knedľa | 150 g | 3 SJ |
| Vyprážaný kapor so zemiakovým šalátom | 150 g | 5 SJ |
| Rizoto s bravčovým mäsom a syrom | 130 g | 3 SJ |
Vysvetlivky: ks – 1 kus, PL – polievková lyžica, pohár – 0,2 l, jogurtový téglik – 0,1 l, SJ – sacharidová jednotka